10 λόγοι για να μάθουν τα παιδιά σας TAE KWON DO

06 Οκτώβριος 2015 Author :  

Αγαπάτε τα παιδιά σας και θέλετε να επενδύσετε στην ανάπτυξή τους! Όλοι θέλουμε το καλύτερο για τα παιδιά μας, και το TAE KWON DO είναι ένα υπέροχο ταξίδι στον κόσμο της αυτογνωσίας. Περιλαμβάνει πολλά ενδιαφέροντα σενάρια που βοηθούν τα παιδιά σας αναπτυχθούν σωματικά, ψυχικά και συναισθηματικά. Εδώ είναι μια λίστα με τους λόγους για τους οποίους το TAE KWON DO είναι οφέλιμο για τα παιδιά.

 1. Το TAE KWON DO βοηθά στην ανάπτυξη ενός υγιούς και ισχυρού σώματος.
 2. Διδάσκει στα παιδιά το σεβασμό. Μέσα από τη σχέση προπονητή-μαθητή μαθαίνουν να φτάνουν τους στόχους που τους και έχουν καθοδήγηση σωματική, ψυχική και συναισθηματική. Αυτός ο τύπος αμφίδρομης επικοινωνίας αναπτύσει τον πραγματικό σεβασμό.
 3. Διδάσκει την προσαρμοστικότητα. Το TAE KWON DO διδάσκει τα παιδιά να προσαρμόζονται και να αντιμετωπίζουν τις δύσκολες συνθήκες στις οποίες θα έρθουν αντιμέτωπα.
 4. Διδάσκει τα παιδιά να θέτουν στόχους.
 5. Διδάσκει τη διαχείριση του κινδύνου.
 6. Το TAE KWON DO ανοίγει τη κουβέντα σχετικά με τον σχολικό εκφοβισμό. Ένα από τα μεγαλύτερα πράγματα που μπορούμε να κάνουμε είναι να συζητάμε με τα παιδιά σχετικά με τις δύσκολες σχέσεις που μπορεί να αντιμετωπίσουν. Κι αυτό δε σταματά μόνο στο σχολείο. Αν μπορούμε να μάθουμε τα παιδιά μας από νωρίς θα μπορούν και στο μέλλον να αντιμετωπίσουν καταστάσεις με δύσκολους ανθρώπους.
 7. Το TAE KWON DO διδάσκει πως να μετακινήσετε το σώμα σας. Η μηχανική της κίνησης  του σώματος και η επιστήμη πίσω από τις πολεμικές τέχνες μπορούν να βοηθήσουν στην ανάπτυξη της επίγνωσης του σώματος και αυτό θα βοηθήσει να έχουν τα απιδιά καλές επιδόσεις και σε άλλα σπορ.
 8. Διδάσκει την ευγενή άμιλλα. Υπάρχει ένας μεγάλος πολιτισμός τιμής και σεβασμού μέσα στις πολεμικές τέχνες.
 9. Διδάσκει έναν υγιή τρόπο ζωής.
 10. Το TAE KWON DO παρέχει αυτοπεποίθηση.

Επισκεφτείτε μας

Σας περιμένουμε στο χώρο μας

 • Διεύθ: Κολοκοτρώνη 10Β, Ξάνθη, ΤΚ 67100
 • Τηλ: 25410 20836
 • Κιν.1: 697 2292 401
 • Κιν.2: 698 0721 514
 • Email: info@taekwondoxanthi.gr

Ακολουθήστε μας!

 
 
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…